afisbuc2

forum2

A inceput a IX-a editie a Simpozionului Acad. Nicolae Cajal

Intre 12-14 mai, se organizeaza a IX-a editie a Simpozionului „Academician Nicolae Cajal”, in Bucuresti.

Printre temele abordate in cadrul Conferintei Federatiei Europene a Academiilor Medicale se numara: "O singura sanatate" (luni 12 mai, 13.20 – 18.30), referindu-se la boli comune omului si animalelor si la metodele de preventie si tratament ale acestora, tema interesand in mod particular infectionistii, dar si medicii de alte specialitati, precum si specialistii din medicina veterinara; "Viitorul studiilor clinice si al cercetarii medicale in Europa" (marti 13 mai, 09.00 – 15.30) - intereseaza pe toti cei care fac cercetare clinica, intr-un moment de schimbari legislative europene care implica apararea intereselor cercetarii.

Sesiunile deja traditionale organizate in cadrul Simpozionului Academician Nicolae Cajal sunt: sesiunea de onco-genomica, organizata impreuna cu Institutul Clinic Fundeni si Fundatia „Dan Setlacec” - reuneste cercetatori din Romania si din strainatate care, sub egida Academiei Romane de Stiinte Medicale. Vor fi prezentate ultimele descoperiri in materie de studiu al genomului in cancerele digestive. O alta sesiune va fi dedicata virusologiei (miercuri, 14 mai), in cadrul careia se vor dezbate teme si actualitati in terapiile antivirale, antitumorale si celulare, HIV, HPV si infectii hepatice.

Simpoziomul este organizat de Fundatia “Academician Nicolae Cajal” impreuna cu Academia de Stiinte Medicale din Romania. In acest an, se alatura organizatorilor si Federatia Europeana a Academiilor de Medicina (FEAM) care isi desfasoara Conferinta de Primavara impreuna cu Simpozionul "Academician Nicolae Cajal".

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/A-inceput-a-IX-a-editie-a-Simpozionului-_Acad.-Nicolae-Cajal__19878/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud